Suomalaisten musamaku näkyy myös festaritarjonnassa – erityisesti tällainen musiikki kiinnostaa skandinavialaisia

Suomalaisten musiikkimakua tutkittaessa yksi seikka on selkeä – eräs musiikkigenre on huomattavasti ylitse muiden. Kyllä, arvasit oikein: suomalainen musiikkikansa :  rakastaa raskasta musiikkia! Suomalaisten rakkaus raskaaseen musiikkiin ei varsinaisesti ole yllätys, sillä sama ilmiö on nähtävissä oikeastaan kaikissa Skandinavian maissa. Kylmässä ja pimeässä asuvat skandit rakastavat musiikkia, joka muistuttaa heitä heidän elinoloistaan: kylmä, kova ja pimeä!

Tämä mieltymys raskaaseen musiikkiin näkyy erityisen hyvin myös Suomen kesän festaritarjonnassa, sillä maailman festaritilanteeseen verraten siinä on prosentuaalisesti maailman eniten raskaan musiikin festivaaleja suhteessa muihin genreihin. Mitäpä muuta sitä suomalaisilta voisi odottaakaan; me rakastamme raskasta musiikkia ja me rakastamme festareita, ja raskaan musiikin festarit tuovat kaksi mielenkiinnonkohdettamme parhaalla mahdollisella tavalla yhteen!

Festarit tuovat raskaan musiikin ystävät yhteen

Raskaan musiikin festarit ovat paras paikka päästä nauttimaan sekä Suomen että koko muun maailman parhaista raskaan musiikin tähtiartisteista sekä tietenkin tavata muita raskaan musiikin ystäviä. Kun festarikävijöitä yhdistää jo yhteinen musiikkimaku, ei paljon muuta enää tarvitakaan – ystävyys on taattu! Kokeile siis tulevana kesänä suunnata raskaan musiikin festareille ja ylläty siitä, kuinka loistava tunnelma niissä on. Tällaista kokemusta et saa mistään muualta koko maailmassa – sitä ei siis todellakaan kannata jättää hyödyntämättä!