Tätä et taatusti tiennyt musiikkifestivaaleista – vinkit parempiin festarireissuihin

Oletko suuntaamassa kesällä musafestareille? Onneksi olkoon; korona-ajan jälkeen se on varsin odotettua herkkua, jonka nauttimista on saatu odottaa pitkään. Juuri siksi se tuntuukin niin kauhean hyvältä! Tässä artikkelissa haluamme antaa muutaman vinkin siihen, kuinka teet festarireissustasi mahdollisimman sujuvan. Näillä vinkeillä sinun ei tarvitse stressata, vaan teet festivaalimatkasta unohtumattoman. Lukaise vinkit ja poimi parhaat käyttöön jo täksi kesäksi!

Mahdollisimman sujuva festarireissu – näillä vinkeillä se onnistuu helposti

Jos sinulla on kesällä festarit tiedossa, kannattaa niihin varautuminen aloittaa jo hyvissä ajoin. Jos olet suuntaamassa matkalla kotikaupunkiasi pidemmälle, on hyvä idea varata majoitus ja julkiset liikennevälineet valmiiksi, sillä niiden hinta saattaa pompata pilviin festareiden lähestyessä ja joissakin tapauksissa niiden saaminen muutamia viikkoja ennen festareita saattaa olla silkka mahdottomuus, sillä tuhansilla ihmisillä on sama päämäärä kuin sinulla. Kannattaa varaustilanteessa varata myös joustavat liput peruutusturvalla sen varalta, että festarit perutaan esimerkiksi koronan takia etkä pääsekään käyttämään lippuasi sovitusti.

Tämän lisäksi kannattaa pakata fiksusti: et tarvitse mukaasi paljoakaan tavaraa, mutta monet pienen pienet esineet saattavat pelastaa koko reissusi. Esimerkiksi kannettava latauspiste kännykälle tai simppeli muovipussi sateen varalta ovat sellaisia hätävaroja, jotka kannattaa pakata mukaan festarikassiin. Lisäksi myös alueen kartta ja liput paperimuodossa saattavat pelastaa sinut mahdolliselta katastrofilta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *