Usein kysyttyä musiikkifestareista – lue vastauksia useiten kysyttyihin kysymyksiin

Suomalaiset ovat kiistatta kovaa festarikansaa ja festarit kuuluvatkin monen jokakesäisiin suunnitelmiin ainakin jossakin muodossa. On kuitenkin selvää, että kaikkea ei mitenkään voi tietää, ja siksi olemmekin halunneet koota tähän artikkeliin kuusi useimmin kysyttyä kysymystä musiikkifestareista. Tämän artikkelin luettuasi musafestareille lähteminen :  ei enää tunnu ollenkaan pelottavalta, ei, vaikka et olisi kertaakaan aikaisemmin siellä käynyt! Lukaise alta vastaukset useiten kysyttyihin kysymyksiin vaikka heti ja jos sinulle jää vielä jotakin kysyttävää, lähetä meille viesti!

6 useimmin kysyttyä kysymystä festareista

  • 1. Mikä on Suomen paras festari?

Suomen parasta musiikkifestivaalia on vaikea määrittää, sillä se riippuu suuresti henkilöstä. Jokaisella on oma henkilökohtainen suosikki, ja sinäkin voit löytää omasi suuntaamalla rohkeasti omaan musamakuusi sopivalle festarille!

  • 2. Mitä festareille kannattaa pakata mukaan?

Kannattaa aina ottaa mukaan ainakin varavirtalähde puhelimesi akun lataamiseksi sekä liput tulostetussa muodossa kaiken varalta. Myös festarialueen kartta auttaa kummasti!

  • 3. Mikä on paras tapa mennä festareille?

Festareiden aikaan kaupungit ovat usein aivan täynnä ihmisiä; siksi omalla autolla liikkuminen ei useinkaan ole paras vaihtoehto. Käytä sen sijaan julkisia tai kimppakyytejä. Usein festareiden aikaan on tarjolla erityisiä julkisia linjoja, jotka vievät sinut festarialueelle saakka.

  • 4. Mitä festareille EI kannata ottaa mukaan?

Arvotavarat ja suuret määrät käteistä rahaa kannattaa suosiolla jättää kotiin, sillä myös taskuvarkaat löytävät ikävä kyllä aina tiensä festivaalien huumaan.

  • 5. Mitä tehdä jos festarit perutaan?

Festivaalien peruuntuessa voit joko käyttää lippusi uudelleen seuraavan vuoden festareissa tai pyytää hyvitystä lipuistasi.

  • 6. Voiko kipeänä mennä festareille?

Jos epäilet koronatartuntaa, jää suosiolla kotiin. Monet festarit myös hyvittävät lippusi hinnan koronatestiä ja lääkärintodistusta vastaan.